Πολωνικές σειρήνες για τον Μουλέν

Αποτέλεσμα εικόνας για thibault moulin paok

Ο Τιμπό Μουλέν έφτασε στην Τούμπα προς το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που μας πέρασε,για να αντικαταστήσει τον Γκόικο Τσίμιροτ,με τις ευλογίες του Λούμπος Μίχελ.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μπει στο ενεργό ροτέισον της ομάδας, καθώς ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου προτιμούσε άλλους παίχτες στη θέση του,λόγω της καλύτερης αγωνιστικής τους ετοιμότητας αλλά και γιατί είχε αρκετούς τραυματισμούς, παίζοντας μόλις σε τρεις αγώνες.

Ποιός Ομπράντοβιτς; Ο Σταφυλίδης στο κάδρο του ΠΑΟΚ!!!

Τις τελευταίες ημέρες πολλά έχουν γραφτεί για επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Ομπράντοβιτς από Ελληνικά μέσα, κάτι που όμως δεν ισχύει, καθώς ο εν λόγω εκπρόσωπος του παίκτη θέλει να διαφημίσει τον πελάτη του που αυτή τη στιγμή βρίσκεται παροπλισμένος στην Βελγική ομάδα.

Φεύγει ο Πέντρο Ενρίκε, ψήνεται επιστροφή Μακ




Είναι κρυφό μυστικό πλέον πως ο Πέντρο Ενρίκε αποτελεί ξένο σώμα από την ομάδα που μοντάρει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, ενώ στο προσκήνιο έχει ξαναέρθει το όνομα του Ρόμπερτ Μάκ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συζητάει με Νάτχο ο ΠΑΟΚ!

Το όνομα που δείχνει να είναι το φαβορί για το κέντρο του ΠΑΟΚ είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, όμως οι συζητήσεις φαίνεται πως έχουν παγώσει εδώ και καιρό, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...