Ποιός Ομπράντοβιτς; Ο Σταφυλίδης στο κάδρο του ΠΑΟΚ!!!

Τις τελευταίες ημέρες πολλά έχουν γραφτεί για επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Ομπράντοβιτς από Ελληνικά μέσα, κάτι που όμως δεν ισχύει, καθώς ο εν λόγω εκπρόσωπος του παίκτη θέλει να διαφημίσει τον πελάτη του που αυτή τη στιγμή βρίσκεται παροπλισμένος στην Βελγική ομάδα.

Το PAOK MERCATO όμως ήρθε σε επαφή με τον κύριο  ατζέντη του παίκτη ο οποίος ήταν πολύ ξεκάθαρος στην επικοινωνία μας και μας δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ του πελάτη του και του ΠΑΟΚ.



Όσο για την αποκάλυψη του PAOK MERCATO για τον Κώστα Σταφυλίδη οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον χρόνο να αποτελεί σύμμαχο του ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις, που μέρα με την ημέρα έρχονται σε βατά επίπεδα για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης πάντως δεν λέει όχι σε πιθανή επιστροφή του στο σπίτι του και την οικογένεια του όπως πολλές φορές έχει αποκαλέσει το γήπεδο της Τούμπας και την ομάδα του ΠΑΟΚ. 

1 σχόλιο:

  1. Αντε και τον Κυριακο Παπαδοπουλο και φυγαμε για τελικο, να τρελαθουμε ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...