Φεύγει ο Πέντρο Ενρίκε, ψήνεται επιστροφή Μακ




Είναι κρυφό μυστικό πλέον πως ο Πέντρο Ενρίκε αποτελεί ξένο σώμα από την ομάδα που μοντάρει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, ενώ στο προσκήνιο έχει ξαναέρθει το όνομα του Ρόμπερτ Μάκ.





Μάλιστα έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες έτσι ώστε ο Πέντρο Ενρίκε να πάει και πάλι δανεικός σε κάποια ομάδα με τις πληροφορίες του PAOK MERCATO να αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν κινηθεί για την απόκτηση του.


Από την άλλη το όνομα του Ρόμπερτ Μάκ ποτέ δεν βγήκε από τις λίστες του ΠΑΟΚ με τον Λούμπος Μίχελ να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του παίκτη και να έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την επιστροφή του Σλοβάκου άσου.


Αξίζει να σημειωθεί και πως η γυναίκα του  Μάκ δηλώνει ''ερωτευμένη'' με την Θεσσαλονίκη καθώς εκτός των άλλων δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...