Πολωνικές σειρήνες για τον Μουλέν

Αποτέλεσμα εικόνας για thibault moulin paok

Ο Τιμπό Μουλέν έφτασε στην Τούμπα προς το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που μας πέρασε,για να αντικαταστήσει τον Γκόικο Τσίμιροτ,με τις ευλογίες του Λούμπος Μίχελ.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μπει στο ενεργό ροτέισον της ομάδας, καθώς ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου προτιμούσε άλλους παίχτες στη θέση του,λόγω της καλύτερης αγωνιστικής τους ετοιμότητας αλλά και γιατί είχε αρκετούς τραυματισμούς, παίζοντας μόλις σε τρεις αγώνες.




Με τους τραυματισμούς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον παίχτη,και με την επιστροφή του Χάρη Χαρίση στην ομάδα,ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Μουλέν για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ,δεδομένου ότι δεν ήταν δική του εισήγηση για να αποκτηθεί εξαρχής.Έτσι,σύμφωνα με πληροφορίες που πήρε το PAOKMERCATO από το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίχτη,κινούνται οι διαδικασίες για την αποχώρησή του,εφόσον δεν προβλέπεται να έχει χρόνο συμμετοχής.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από την Πολωνία όπου ο Μουλέν είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λέγκια Βαρσοβίας και οι μετοχές του βρίσκονται ψηλά.Συγκεκριμένα η Γιαγκελόνια, η Λέχια Γκντανσκ και η Βίσλα Κρακοβίας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίχτη μέχρι στιγμής, αλλά και οι τρεις ομάδες ενδιαφέρονται μόνο για δανεισμό διότι δεν μπορούν να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για μόνιμη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...