Προχωράει του Καμπορέ, τέλος ο Βέρνμπλουμ

Εξέλιξη παρουσιάζουν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Τσαρλς Καμπορέ, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «PM» οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε επικοινωνία, με τον ΠΑΟΚ όχι μόνο να έχει ρωτήσει για τον αμυντικό μέσο της Κρασνοντάρ, αλλά να έχει κάνει ήδη μία πρώτη πρόταση στον παίκτη για την επικείμενη συνεργασία.


Επίσης, το επόμενο διάστημα αναμένονται να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, με τον Δικέφαλο να επιθυμεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ του όσο αφορά το κέντρο. Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με την πλευρά του παίκτη, αυτό που μάθαμε είναι πως όντως εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά και έτσι πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Καμπορέ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζεται για τη μεσαία γραμμή, είναι όμως μία περίπτωση που έχει προηγηθεί των άλλων. Μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται σχεδόν στην κορυφή, εκεί που όμως υπάρχει και ένα άλλο όνομα το οποίο μόνο και μόνο στο άκουσμά του θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση τον κόσμο. Το «PM» έχει την πληροφόρηση, αλλά το όνομα θα γίνει γνωστό μόνο όταν διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας. Εξάλλου έχουμε πει πως στα «επαγγελματικά» σάιτ ο παπάς πάει... σύννεφο και εμείς δεν είμαστε «παπατζήδες».

Όσο αφορά το θέμα του Πόντους Βέρνμπλουμ, η αλήθεια είναι πως οι ασπρόμαυροι προσέφεραν ένα συμβόλαιο στον παίκτη που θα τον έχριζε «βασιλιά» της Τούμπας, αλλά αυτός δεν πήρε την τελική του απόφαση μέσα στο χρονικό περιθώριο που είχε θέσει η ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης έπαψε να ενδιαφέρει και έτσι η υπόθεσή του μπήκε στο «ντουλάπι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...