Προς αποχώρηση ο Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ



Η περσινή μεταγραφική περίοδος του ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε και από το σίριαλ της μεταγραφής του Ομάρ Ελ Καντουρί στον σύλλογο,όπου δαπανήθηκε ένα σημαντικό ποσό για την απόκτησή του.


Ωστόσο, μετά από μια χρονιά χαμηλότερη των προσδοκιών και με αρκετούς τραυματισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες από τον κύκλο του τεχνικού επιτελείου, ο μαροκινός χαφ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Δικέφαλο.



Η απογοητευτική του χρονιά σε νούμερα,οι πολλοί τραυματισμοί στο ίδιο σημείο που είχε μέσα στην σεζόν,η υπερπληθώρα παιχτών στην θέση με την παρουσία των Δημήτρη Πέλκα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και η επιστροφή του Αμρ Ουάρντα,το πολύ υψηλό του συμβόλαιο(1,2 εκ καθαρές απολαβές ετησίως),σε συνδυασμό με την μουρμούρα που είχε στον οικογενειακό του κύκλο σύμφωνα με αναφορές,ήταν τα αίτια που οδήγησαν στην είσοδο του Ελ Καντουρί στην λίστα παιχτών προς παραχώρηση.Ο ατζέντης του παίχτη,Μίνο Ραιόλα,έχει ήδη ενημερωθεί και έχει αρχίσει την αναζήτηση ομάδων για τον παίχτη, με ομάδες από το Καμπιονάτο να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, τόσο για μεταγραφή όσο και για δανεισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...