Στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ ο Καμπορέ



Αποτέλεσμα εικόνας για charles kaboreΟ ΠΑΟΚ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο ψάχνει έναν δυναμικό αμυντικό μέσο για να κουμπώσει στα θέλω του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου. Ενώ φαινόταν ότι αυτός ο αμυντικός μέσος θα ήταν ο Πόντους Βέρνμπλουμ,η στασιμότητα που διατηρείται από την πλευρά του παίχτη οδηγεί τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να στραφούν σε άλλες λύσεις.



Και εδώ έρχεται το όνομα του Τσαρλς Καμπορέ.Ο 30χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο με γαλλικό διαβατήριο που αγωνίζεται στην Κρασνοντάρ της Ρωσίας βρίσκεται στην λίστα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ως εναλλακτική πίσω από τον Βέρνμπλουμ.
Είχε αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ με την φανέλα της Κρασνοντάρ στο Europa League της σεζόν 2015-16,και από τότε παρακολουθείται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ,μαζί με τον -πλέον πρώην- συμπαίκτη του Αντρέας Γκράνκβιστ, ο οποίος επέστρεψε στην Γκέτεμποργκ.
Η περίπτωσή του δεν προχωρούσε γιατί η Κρασνοντάρ είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, όμως πλέον με τον παίχτη να διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του η πλευρά του ρώσικου συλλόγου είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Ο Καμπορέ είναι βασικός στην Κρασνοντάρ από το 2015 που αποκτήθηκε έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ,ενώ πέρσι είχε 22 συμμετοχές με την φανέλα της ρώσικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...