Ποιος σπρώχνει στην πόρτα της εξόδου τον Μαουρίσιο;

Πριν μερικές ημέρες ο ατζέντης του Μαουρίσιο, Πιέρ Φερνάντζεζ αποκάλυψε τόσο σε βραζιλιάνικα όσο και σε ελληνικά μέσα ότι ο βραζιλιάνος παίκτης σκέφτεται να γυρίσει στη χώρα του «καφέ».



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paokmercato από την πλευρά του παίκτη, προς το παρόν δεν υπάρχει  επίσημη πρόταση,  κάτι τέτοιο όμως αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες ώστε να προχωρήσει αυτό το ζήτημα και έτσι ο επαναπατρισμός του βραζιλιάνου χαφ δεν είναι απλά ένα σενάριο.

Έτσι, φαίνεται ότι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ επιθυμεί(;) να αποδεσμευτεί από ένα «βαρύ» συμβόλαιο, στα πλαίσια της αποσυμφόρησης της μεσαίας γραμμής, αλλά και της εναρμόνισης με το FFP.

Ο Μαουρίσιο λοιπόν καλώς ή κακώς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και είναι πολύ πιθανό το σενάριο της αποχώρησής του, αν η πρόταση που θα φτάσει, θα ικανοποιεί έμπρακτα και τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο στόχος για τα αριστερά!

  Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα και ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως έχει κυκλώσει ένα συγκεκριμένο ό...